Precision till nytta för dig och din kund.
Som samarbetspartner till oss vet du att det fungerar. Punkt. Vi blir aldrig nöjda förrän du och din kund är det. Vi jobbar bara med kvalitet som passerat de hårdaste krav som går att ställa, både på material och på teknik. Vi producerar med hjälp av de bästa maskiner som idag går att hitta på marknaden. Allt görs dessutom av, vad vi anser, den skickligaste personal som finns i branschen.

Vi vet att du förstår värdet av det.
Vi garanterar ett gott samarbete helt enkelt.

På jakt efter det bästa sedan starten.
Från starten i mitten på 1970-talet, då Roger Strandberg startade i ett garage i Degerfors, har vi varit på jakt efter det optimala lösningen för måttanpassade solskydd. Idag känner vi oss väldigt stolta över de produkter vi levererar. Vi vet att det är produkter av mycket hög kvalitet, både i funktion och i material. Idag drivs företaget av nästa generation Strandberg, med fokus på ständig utveckling på både produkt och företag och med ambition att leverera solskydd som ger nöjda återförsäljare och slutkunder det man förväntat sig. Och lite till.

Komplett leverantör, samlad kunskap.
Efter snart 40 år i branschen, så har vi lärt oss vad framtidens krävande slutkunder eftersöker, men också vad de framgångsrika återförsäljarna kräver. Brett sortiment är ett måste, både på utvändiga och invändiga produkter. Rätt kvalitet och gedigen kunskap ger våra samarbetspartners större möjligheter och fler nöjda kunder. Enkla, snabba inköpsprocesser spar tid. Garanterade leveranser med egen transport gör att man slipper oönskade merkostnader och dyra frakter. Dessutom förstår allt fler värdet av svenska produkter och en miljötänkande leverantör.

12images

Tveka inte att skicka in din ansökan

Vi söker alltid nya och ambitiösa medarbetare, även om vi inte har någon ledig tjänst för stunden tar vi gärna emot ditt cv och ett personligt brev.

Lediga tjänster

För tillfället finns inga lediga tjänster.